SAGT AV KUNDER

Björn Engström, Tyresö

Båt: Targa 27, ca 4 ton
 
När jag är på jobbet kommer kranbilen med vår båt och ställer av på Siggebocken på vår tomt. Det klarar han lätt utan medhjälpare. Sen är det bara för mig att täcka in.
 

Bror Wester, Tyresö

Båt: Polar Express
 
Jag tror min båt var lättast att ställa av den dagen.
 

Gillis Hallsten, Åkersberga

Båt: Saltö 31
 
Han som körde kranbilen trodde jag glömt pallningen och blev mycket förvånad när jag plockade fram de små bitarna ur bagageluckan och satte ihop dem på några minuter. Avställningen gick bra och sedan kändes det mycket tryggt att jobba på och i båten.

 

Paul Nåbo

Tyresö, Coronet 26
 
Min båt stod på Siggebocken i tre vintrar innan jag sålde båten. Vid höststormen 1999 blåste tolv båtar på vår marina omkull. Min båt stod där de flesta skador inträffade. Trots att min fristående täckställning hade lossnat, tryckt mot båten och åstadkommit en del skador på skrovet, stod den kvar. Sjösättning och upptagning gick alltid mycket smidigt. Ingen annan pallning jag sett är så enkel att hantera.
 

Jan Johansson

Hammarby Sjöstad, Amerikanare ca. 3 ton
 
Hej Sigge! Jag köpte bockar modell Handy av dig i mitten av september och nu har jag använt dem. Allt fungerar perfekt. När jag ser på andra båtars bockar så förstår jag att det blir logistikproblem.
 

Kuntze & Co AB

Sedan år 2000 har vi varit en av två återförsäljare i Stockholmsområdet och vi har ännu inte fått någon reklamation på bockarna.
 

Johan Hallsten

Hallsten Marinservice AB
 
Det här är det enklaste systemet när det gäller att ställa av motorbåtar. Det går lika bra med alla maskiner, grejen är, att man först sänker ner båten mot sidobockarna i aktern. Ser man att bockarna är för låga, är det bara att lägga några bitar under stöd- och/eller fotplattorna och sänka ned så båten vilar stadigt i sidled, sedan fortsätta ned mot kölbocken (-arna), med några brädlappar i beredskap för att reglera höjden.
 

Bengt Wettervik

Bil & Båtjour
 
I mer än tolv år har vi haft med Siggebocken i våra bilar när vi transporterar båtar. Vi säljer mellan 5 och tio satser per år och tycker att Siggebocken är den lättaste avställningen bland de allra flesta pallningar vi brukar stöta på. Både vi och kunderna har alltid varit mycket nöjda.  

.

Transportera siggebocken
Uppställning av motorbåt
Förvaring siggebocken